هوابندی دربها و پنجره های UPVC


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود










نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
سلام شارژ | خرید شارژ

اولین مزیت اندازه گیری میزان نفوذ هوا از درزهای دربها و پنجرههای ساختمان ها و کنترل میزان هوابندی آنها امکان اعمال استانداردهایی است که برای صرفه جویی انرژی مهم میباشد. همچنین مزیت دیگر آن فراهم کردن امکان انجام محاسبات دقیقتر جهت طراحی سیستمهای گرمایشی و سرمایشی می باشد.

هوایی که از بیرون از ساختمان وارد میشود، چه از طریق  دستگاه های تهویه مطبوع و یا از طریق نفوذ از میان شکاف پنجرهها ودرب ها حائز اهمیت است. زیرا هوای بیرون برای کاهش آلودگیهای تولید شده در داخل ساختمان لازم است و همچنین برای سرد و یا گرم کردن این مقدار هوای بیرون در تابستان و زمستان، بخش قابل ملاحظه ای از بار دستگاههای سرمایشی و یا گرمایشی را تشکیل میدهد. معمولاً هوای لازم برای تهویه مطبوع و مناسب برای ساختمانهایی که از سیستم تهویه استفاده نمیکنند بصورت آزاد از میان پنجرهها ودربهای باز وارد ساختمان میشود. اما در در ساختمانهایی که از سیستم تهویه مطبوع استفاده میکنند، هوای تازه بصورت کنترل شده توسط فن از طریق مجراهای تعبیه شده شده وارد ساختمان میشود.

طبق مطالعاتی که اخیرا در کانادا انجام شده است، ساختمان هایی که درب و پنجره هایی فاقد هوابندی دارند حدود %45 از جذب گرما در تابستان و 60% از افت گرما در زمستان را موجب میشوند. این آمار مربوط به ساختمان های اداری است با پنجرههایی که حداقل یک سوم سطح دیوارهای خارجی را شامل میشوند و در شرایطی که باد با سرعت میوزد.این واقعیت بیانگر تاثیر میزان هوابندی بر مصرف انرژی و هزینههای ناشی از آن در ساختمان هایی است که از سیستم تهویه استفاده میکنند. بنابراین کنترل میزان نشت برای ساختمانهایی که از سیستم تهویه مطبوع استفاده میکنند بسیار اهمیت دارد.

با توجه به تحقیقات و بررسی های انجام شده یکی از مهم ترین پارامترها در انتخاب درب و پنجره، میزان نفوذ پذیری هوا در آنها است. همچنین لازم است که درب وپنجرههای ساخته شده قبل از نصب مورد آزمایش قرار گیرند و میزان هوا بندی آنها اندازه گیری شود.

با توجه به میزان عبور هوا از درب و پنجره می توان به آنها کلاس مورد نظر بر اساس اختلاف فشار هوا را داد. این کلاس تعیین شده می تواند به مهندسین محاسب جهت اندازه گیری بار حرارتی ناشی از ورود هوا کمک کند.





:: برچسب‌ها: پنجره UPVc ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : amin
ت : یک شنبه 1 آذر 1394
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');